FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osuđena skupina za raspačavanje kokaina

Autor: dsil
RIJEKA,8. prosinca 2010.(Hina) - Na Županijskome sudu u Rijeci danas je nepravomoćno osuđena deseteročlana skupina zbog nabave, pakiranja i preprodaje dva kilograma kokaina vrijednog oko 700.000 kuna.

Skupinu je vodio Saša Petruševski iz Malinske, koji je osuđen na pet godina i dva mjeseca zatvora. Marko Rupčić dobio je tri godine i deset mjeseci, a Mato Šarić tri godine i jedan mjesec. Ostali su osuđeni na zatvorske kazne od dvije godine i tri mjeseca do jedne godine zatvora, uvjetno na dvije godine.

Osim toga, sudsko vijeće kojim je predsjedao Saša Cvijetić presudilo je da osuđenici moraju vratiti nezakonito stečenu imovinsku korist, i to - Petruševski 270.000 kuna, Rupčić 78.000 kuna, a ostali manje svote.

Petruševski ostaje u pritvoru, a Saša Biasiol, koji je također bio u pritvoru, na slobodi će čekati da presuda postane pravomoćna.

Skupina koju je vodio Petruševski, utvrdio je sud, nabavljala je, miješala i preprodavala kokain od polovice lipnja do rujna 2008. godine na području Novog Vinodolskog, Zagreba i Rijeke.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙