FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: patolog potvrdio - ubojstvo!

Autor: zjur
SPLIT, 6. prosinca 2010. (Hina) - Muškarac (67) koji je u nedjelju navečer pronađen mrtav u svojemu stanu u Washingtonovoj ulici u Splitu ubijen je, potvrdio je patolog Antonio Alujević iz splitske bolnice.

Patolog u interesu istrage nije želio govoriti o kakvim je smrtonosnim ozljedama riječ, nego je novinarima samo kratko potvrdio nasilnu smrt u koju se sumnjalo od trenutka kad je muškarac pronađen mrtav.

Neslužbeno se doznaje da je ubijen udarcima tupim predmetom po glavi, ali ni policija ni patolog ne žele govoriti o pojedinostima kako ne bi ugrozili istragu budući da se za ubojicom traga.

Čovjek je pronađen mrtav sinoć oko 21 sat. Budući da se 67-godišnjak danima nije javljao obitelji, njegov je nećak pozvao policiju.

Kada su vatrogasci u nedjelju navečer provalili u stan 67-godišnjaka, pronašli su ga mrtvog. Policija je potvrdila da je čovjek najvjerojatnije mrtav nekoliko dana, ako ne i cijeli tjedan, budući da su na truplu pronađene truležne promjene.

Lokalni mediji navode da je 67-sedmogodišnji V.V. na svojemu Facebook profilu objavio kako mu se prijeti ubojstvom te da je imao problema sa stanom u kojem je živio.

(Hina) xzjur yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙