FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 24. studenoga

Autor: kgab
ZAGREB, 23. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 24. studenoga.

ZAGREB - Srbijanski predsjednik Boris Tadić dolazi u dvodnevni službeni posjet Hrvatskoj. Prvog dana posjeta Tadić će se sastati sa svojim domaćinom, hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, koji će mu prirediti svečani doček u Uredu predsjednika RH. Nakon toga slijede razgovori dvojice predsjednika u četiri oka a kasnije će im se pridružiti izaslanstva dviju država. (Svečani doček u 10.30 sati, a izjave za novinare u 12.10 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor sastat će se sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem (13.00 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Nakon susreta predviđene su izjave za medije.

ZAGREB - Srbijanski predsjednik Boris Tadić sastat će se s predsjednikom Hrvatskog sabora Lukom Bebićem (15.00 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

BEOGRAD - Povjerenik za proširenje Europske unije Štefan Fuele boravit će u Beogradu gdje će srbijanskom premijeru Mirku Cvetkoviću uručiti Upitnik Europske komisije vezan uz srbijanski zahtjev za stjecanje statusa kandidata za članstvo u Uniji. Fuele će, kao se očekuje, nazočiti sjednici srbijanskog Vijeća za europske integracije kojom će predsjedavati Cvetković.

UKRAJINA - Izraelski predsjednik Shimon Peres u posjetu Ukrajini.

BEJRUT - Turski premijer Tayyip Erdogan doputovat će u posjet Libanonu.

Dežurni:

Noć: Igor Mlinarić

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Duška Gerić Koren

Navečer: Slavoljub Leko

Tel: **385 1 4808645

Fax: **385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙