FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - od subote 13. do ponedjeljka 15. studenoga

Autor: kgab
ZAGREB, 12. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije vijesti iz svijeta od subote 13. do ponedjeljka 15. studenoga.

SUBOTA, 13. studenoga

---------------------

YOKOHAMA, Japan - Počinje summit Azijsko-pacifičke gospodarske suradnje (APEC) kojemu će nazočiti američki predsjednik Barack Obama.

YOKOHAMA, Japan - Američki predsjednik Barack Obama sastat će se s japanskim premijerom Naotom Kanom i novom australskom premijerkom Juliom Gillard.

SOFIJA - Bugarski premijer Bojko Borisov primit će ruskog premijera Vladimira Putina.

YANGON - Oporbena čelnica i dobitnica Nobelove nagrade za mir Aung San Suu Kyi trebala bi biti puštena iz kućnog pritvora u kojemu je provela 15 od posljednjih 21 godinu.

NEDJELJA, 14. studenoga

------------------------

YOKOHAMA, Japan - Američki predsjednik Barack Obama održat će bilateralni sastanak s ruskim predsjednikom Dmitrijem Medvedevom na rubu sastanka APEC-a.

PONEDJELJAK, 15. studenoga

--------------------------

BEOGRAD - Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz boravit će u posjetu Beogradu u sklopu priprema za podnošenje redovitog šestomjesečnog izvješća Vijeću sigurnosti UN. Očekuje se da će se sastati s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem, premijerom Mirkom Cvetkovićem, voditeljem Nacionalnog vijeća za suradnju s Haaškim sudom Rasimom Ljajićem te tužiteljem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem. Sa srbijanskim dužnosnicima Brammertz će, po najavama, razgovarati o suradnji Srbije s Haaškim sudom i potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem.

(Hina) xkga ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙