FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 23. studenog 2010. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

ZAGREB - Najbolja atletičarka svijeta za 2010. godinu Blanka Vlašić, kojoj je to priznanje po izboru Međunarodnog atletskog saveza (IAAF) dodijeljeno u nedjelju navečer u Monte Carlu, vratila se sinoć u Split gdje su je dočekali rodbina, prijatelji i brojni novinari. U Blankinu čast na aerodrom je donesena torta s natpisom "Mount Blanka 2010." Na upit strahuje li da bi joj idućih godina moglo ponestati motivacije jer je ove godine osvojila sve što se može osvojiti, Vlašić je kazala kako to neće biti slučaj. "Moja iskonska motivacija ne može tek tako nestati, to je ona motivacija s kojom se svako jutro dižem i s kojom svaku večer idem spavati u želji da iskažem sve svoje mogućnosti", istaknula je Blanka. "Svaka čast luksuzu u Monte Carlu, ali naše je Jadransko more puno ljepše", rekla je Blanka govoreći o dojmovima sa svečanosti proglašenja najbolje atletičarke svijeta održane u Monte Carlu.

NEW YORK - Košarkaši San Antonio Spursa upisali su 11. uzastopnu pobjedu i imaju najbolji start u povijesti kluba (12 pobjeda - 1 poraz). Noćas su Spursi na domaćem terenu svladali Orlando Magic 106-97. Junak susreta bio je Manu Ginobili, koji je zabio 8 od ukupno 25 poena u posljednje dvije minute. Tony Parker je dodao 24, a Tim Duncan i Matt Bonner po 15 koševa. Kod Orlanda najbolji je bio Dwight Howard sa 26 poena i 18 skokova. "Prerano je da bi sada rekli kako smo mi glavni favoriti za naslov. Moramo ostati skromni jer pred nama je dugačak put. No, definitivno je da igramo bolje, i sada dobijamo utakmice koje bi prošle sezone izgubili", kazao je Ginobili. "Dream Team" iz Miamija izgubio je od slabašne Indiane 77-93. I dok su LeBron James (25 poena) i Chris Bosh (21 koš i 11 skokova) bili na svojoj razini, Dwyane Wade je imao najgoru šutersku večer u svojoj karijeri, promašio je 12 od 13 pokušaja iz igre, te je završio na samo 3 koša. Kod Indiane najbolji su bili Danny Granger i Brandon Rush sa po 20 poena. Atlanta je kod kuće poražena od Bostona sa 76-99, a Celticse su predvodili Kevin Garnett sa 17 koševa i 11 skokova, te Nate Robinson sa 16 poena i 10 asistencija.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Houston Rockets - Phoenix Suns 116:123

Utah Jazz - Sacramento Kings 94:83

San Antonio Spurs - Orlando Magic 106:97

Atlanta Hawks - Boston Celtics 76:99

Miami Heat - Indiana Pacers 77:93

Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 117:107

Golden State Warriors - Denver Nuggets 89:106

Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets 99:95

LONDON - U susretu 1. kola skupine A ATP finala tenisača u Londonu prvi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal svladao je Amerikanca Andyja Roddicka sa 3-6, 7-6 (5), 6-4. U prvom susretu u ovj skupini Srbin Novak Đoković nadigrao je Čeha Tomaša Berdycha sa 6-3, 6-3.

REZULTATI:

Novak Đoković (Srb) - Tomaš Berdych (Češ) 6-3, 6-3

Rafael Nadal (Špa) - Andy Roddick (SAD) 3-6, 7-6 (5), 6-4

PARIZ - Izbornik francuske teniske Davis Cup reprezentacije Guy Forget objavio je danas popis igrača za finale protiv Srbije, koje se igra u Beogradu od 3. do 5. prosinca. Na popisu su Gael Monfils, Gilles Simon, Michael Llodra, Arnaud Clement i Richard Gasquet. Trenutno su u najboljoj formi Gael Monfils i Michael Llodra. Francuska je devet puta bila pobjednik Davis Cupa, a posljednji naslov osvojili su 2001., dok Srbija pred domaćom publikom ide po svoj prvi trofej.

MILANO - Napadač Intera Samuel Eto'o kažnjen je sa tri utakmice zabrane igranja u talijanskom prvenstvu zbog incidenta na prvenstvenoj utakmici protiv Chieva, objavljeno je u utorak. Samuel Eto'o je glavom udario u prsa Cesara, braniča Chieva. Osim suspenzije od tri utakmice, Eto'o je i novčano kažnjen sa 30.000 eura. U talijanskom prvenstvu Inter je proteklog vikenda izgubio na gostovanju kod Chieva 1:2 i već je četiri kola bez pobjede. Europski prvaci nalaze se na šestom mjestu prvenstvene ljestvice i zaostaju 9 bodova za AC Milanom.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙