FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 16. studenog 2010. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

DUBROVNIK - U prvoj utakmici FINA Svjetske lige večeras su vaterpolisti Hrvatske pobijedili Nizozemsku sa 15-7 (4-0, 32-, 2-3. 6-2). Najefikasniji u našoj reprezentaciji bili su Bošković i Muslim sa po četiri gola.

ZAGREB - Košarkaši Zagreba CO u susretu 1. kola skupine E "Eurochallenge Cupa" izgubili su od njemačkog predstavnika Telekom Baskets sa 96-100 (83-83, 49-52) nakon produžetka. Zagrebu nije pomogao niti odličan učinak Luke Žorića od 29 koševa i 10 skokova, dok je najbolji u sastavu gostiju bio Jeremy Hunt sa 25 poena. U 2. kolu Zagreb CO će za tjedan dana gostovati kod Krke u Novom Mestu.

ZAPREŠIĆ - Mlada hrvatska nogometna reprezentacija, igrači do 21 godine, svladala je u prijateljskoj utakmici odigranoj u Zaprešiću odgovarajuću selekciju Slovenije sa 2-1 (0-0). Golove za Hrvatsku postigli su Lendrić (80) i Sačer (86).

ZAGREB - Hrvatski olimpijski odbor poslao je danas ponudu na natječaj za emitiranje specijaliziranih televizijskih kanala u zemaljskoj mreži, jer planira pokrenuti svoju Sportsku televiziju kao prvi specijalizirani sportski televizijski kanal u Hrvatskoj sa osnovnom zadaćom praćenja i prezentacije hrvatskoga sporta.

Inače, Na natječaj za emitiranje specijaliziranih televizijskih kanala u zemaljskoj mreži unutar "multipleksa D" javilo se osam ponuditelja koji se natječu za tri slobodna nacionalna kanala. Ponude na natječaj danas je otvorilo Vijeće za elektroničke medije koje će najkasnije za 30 dana odlučiti o davanju koncesije.

Osim HOO-a ponude su dali Autor za kanal CMC (muzički program), GRP Media za kanal MEGA (zabavni program), Kapital Net za kanal Kapital Network (informativno-gospodarstveni program), Montura za Kanal 5 regional (zabavno-turistički program), Nova TV za kanal Nova sport (sportski kanal), Novi kanal za ObiteljskU televizijU (zabavni program) i RTL Hrvatska za kanal RTL Kockica (program za djecu i mlade).

LONDON - U Londonu je obavljen ždrijeb skupina završnog ATP Mastersa na kojem će nastupiti osam najboljih tenisača svijeta. U skupini A igrat će Španjolac Rafael Nadal, Srbin Novak Đoković, Čeh Tomas Berdych i Amerikanac Andy Roddick, dok su u B skupini Švicarac Roger Federer, Šveđanin Robin Soderling, Britanac Andy Murray i Španjolac David Ferrer. Svaki tenisač će igrati po tri meča u skupini, a po dvojica najboljih plasirat će se u polufinale.

Turnir će se igrati od 21. do 28. studenoga u londonskoj O2 Areni.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙