FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 22. studenog 2010. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

VILLARREAL - Španjolski nogometni prvoligaš Villarreal, sljedeći suparnik zagrebačkog Dinama u skupini D Europske lige, sljedeća će dva tjedna biti bez španjolskog reprezentativnog braniča Joana Capdevile koji je ozlijedio gležanj lijeve noge tijekom subotnjeg prvenstvenog ogleda protiv Valencije. Capdevila će tako sigurno propustiti susret 5. kola Europske lige protiv Dinama koji je na rasporedu 2. prosinca u Villarrealu. Umjesto Capdevile u susretu protiv Valencije u igru je ušao Marco Ruben.

Trenutačno je Dinamo vodeći na ljestvici skupine D sa sedam bodova, koliko ima i drugi PAOK, dok je Villarreal treći sa šest bodova. Posljednji je Club Brugge s dva boda.

AMSTERDAM - Nizozemski nogometni velikan Ajax iz Amsterdama kaznio je svog kapetana Luisa Suareza neigranjem na dvije sljedeće ligaške utakmice zbog toga što je ugrizao za rame igrača PSV-a iz Eindhovena Otmana Bakkala tijekom subotnjeg susreta nizozemskog prvenstva. Napadač urugvajske reprezentacije kažnjen je i novčano, no iz Ajaxa nisu objavili visinu kazne već samo da će biti uplaćena u humanitarne svrhe.

Osim klupske kazne, Suareza bi mogao kazniti i Nizozemski nogometni savez (KNVB) koji je pokrenuo disciplinski postupak vezan za incident koji je promaknuo sucu utakmice.

LONDON - U susretu 1. kola skupine A ATP finala tenisača srpski igrač Novak Đoković svladao je Čeha Tomaša Berdycha sa 6-3, 6-3. U drugom susretu 1. kola skupine B večeras će igrati Španjolac Rafael Nadal i Amerikanac Andy Roddick.

PODGORICA - Košarkaški stručnjak Duško Vujošević podnio je ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Crne Gore, te ju neće voditi na "Eurobasketu" u Litvi u rujnu sljedeće godine.

"Košarkaški savez Crne Gore žali što je Duško Vujošević odlučio podnijeti neopozivu ostavku na mjesto izbornika usprkos sjajnim rezultatima, odličnom radu i dobroj atmosferi. Iznenađeni smo njegovom odlukom, ali prihvaćamo razloge za nju", objavio je KSCG.

Vujošević je ovoga ljeta s reprezentacijom Crne Gore uspješno prošao kvalifikacije za odlazak na "Eurobasket" osvojivši prvo mjesto u skupini ispred Izraela, Italije, Latvije i Finske.

U pauzi između dvije sezone Vujošević je napustio mjesto prvoga trenera beogradskog Partizana s kojim je u posljednjih devet godina ostvario izvrsne rezultate, te je preuzeo klupu CSKA iz Moskve. No, u prvih pet kola skupine D Eurolige CSKA je ostvario tek jednu pobjedu i u velikoj je opasnosti da se ne kvalificira u drugi krug natjecanja iako je na početku sezone slovio za jednoga od favorita za osvajanje naslova prvaka Europe.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙