FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: kaznena prijava protiv 26-godišnjeg piromana

Autor: ivuc
OSIJEK, 8. studenog 2010.(Hina) - Pod sumnjom da je jučer u Osijeku zapalio osobni automobil te pokušao izazvati požar pred ugostiteljskim objektom uhićen je 26-godišnji Osječanin, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava (PU).

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičenik jučer oko 2,50 sati u Bosanskoj ulici u Osijeku zapalio osobni automobil "seat cordobu" u vlasništvu 48-godišnjaka iz Erduta. U požaru, koji su ugasili pripadnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe, izgorio je prednji dio automobila, a očevidom je utvrđeno da je izazvan namjerno.

Dvadesetogodišnjak je također osumnjičen da je potom pred ugostiteljskim objektom "Carmen" u Vukovarskoj ulici zapalio sag i pokušao zapaliti kontejner za otpad, a zatim je pobjegao. Pokušaj paljenja kontejnera pred ugostiteljskim objektom uočio je građanin i dojavio policiji, a 26-godišnjak je zatečen u parku pred osječkim Kliničkim bolničkim centrom (KBC) te doveden na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom osumnjičenik će biti kazneno prijavljen osječkom Općinskom državnom odvjetništvu, navodi PU.

(Hina) xivuc ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙