FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: policija privela muškarca zbog zlostavljanja 26-godišnjakinje

Autor: mbuj
ZAGREB, 6. studenog 2010. (Hina) - Nakon kriminalističkog istraživanja policija je jučer u Istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu privela dvojicu muškaraca starih 41 i 23 godine zbog osnovane sumnje da su 4. studenoga prijetili 26-godišnjakinji i protupravno joj oduzeli slobodu, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Mlada žena je već ranije boravila u stanu 41-godišnjaka na Srebrnjaku u koji je došla 4. studenoga da uzme svoje stvari. Na to joj je 41-godišnjak prijetio smrću, nazivao ju pogrdnim riječima i udarao rukama po tijelu te ju je, zajedno s 23-godišnjakom, zaključao u jednu od soba svoga stana.

Iskoristivši njihovu nepažnju, 26-godišnjakinja je otključala sobu te je izišla iz stana i otišla u bolnicu "Merkur" zatražiti liječničku pomoć. Nakon toga otišla je u policijsku postaju i događaj prijavila prijaviti policiji gdje je rečeno da je 26-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su 5. studenoga uz posebno izvješće, odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Neslužbeno se doznaje da je 26-godišnjakinja s područja Karlovca, a 41-godišnjak, kojega policija sumnjiči za počinjenja kaznenih djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode, zagrebački poduzetnik Ante Gotovac.

On je policiji već poznat po počinjenju desetak kaznenih djela, među kojima i imovinskih. Dvadesetrogodišnji D.B. koji je s njim bio u stanu i kojega policija zajedno s Gotovcem sumnjiči za počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode 26-godišnjakinji, dosad nije bio evidentiran u policiji za počinjenje kaznenih djela.

(Hina) xbma yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙