FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon bacanja eksplozivne naprave policija na obavijesni razgovor dovela više osoba

Autor: zjur
SPLIT, 17. listopada 2010. (Hina) - Samo nekoliko sati nakon što je nepoznati počinitelj jutros u 7,12 sati bacio eksplozivnu napravu u dvorište Policijske postaje Solin, u Zvonimirovoj ulici, policija je na obavijesni razgovor dovela više osoba, potvrđeno je to u policiji.

"Imamo određene indicije o samom događaju, no za sada je preuranjeno bilo što govoriti dok traje obrada", kazala je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Policija je osigurala mjesto događaja gdje obavlja očevid, te ne želi unaprijed govoriti o vrsti eksplozivne naprave koja je bačena u njihovo dvorište, sve dok ne završe očevidne radnje.

Pet je vozila, među kojima i njihova službena, oštećeno u eksploziji. Prava je sreća da nitko od ljudi nije ozlijeđen iako su dvojica policajaca u vrijeme eksplozije bili u policijskoj postaji.

Iz policije upućuju apel građanima da se sa mogućim informacijama o jutrošnjoj eksploziji u dvorištu policijske postaje jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

(Hina) xzjur yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙