FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji

Autor: spar
ZAGREB, 7. studenog 2010. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, od Nove Gradiške do Slavonskog Broda i Gorskom kotaru na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, od vijadukta Bukovo do tunela Sleme, izvijestio je jutros u 8,30 sati Hrvatski auto-klub.

Također se upozorava na mokre i skliske kolnike od kiše u Istri i Gorskom kotaru, a mjestimice i širem riječkom području.

Zbog radova na autocesti A 1, kroz tunele Mala Kapela i Krpani vozi se dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima širim od 3,40 metra.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba nema poteškoća.

Za sav promet zatvorene su ceste: D 515 Našice-Đakovo, na dionici od Razbojišta do Bračevaca. D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona, a obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča. D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. D 44 Bršćak-Lupoglav, zbog radova. Obilazak je preko Pazina i Motovuna. Na Istarskom ipsilonu zbog radova zatvoreni su: čvor Buje i zapadni dio čvora Žminj (izlaz u smjeru Rijeka-Žminj i ulaz u smjeru Žminj-Kanfanar).

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙