FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog orkanske bure zatvorene dionice A1 Sv. Rok i Posedarje i D54 Maslenica-Zaton Obrovački

Autor: spar
ZAGREB, 26. listopada 2010. (Hina) - Zbog orkanske bure dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorene su za sav promet, a dionica Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene i Paški most otvoreni su samo za osobna vozila, izvijestio je večeras u 22,20 sati Hrvatski auto-klub.

Autocesta A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice u smjeru Rijeke zatvorena je za: teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama,

Na Krčkom mostu zabrana je za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i kamione s ceradom do 6 tona.

Zbog snijega na kolniku u Lici: za sav je promet zatvorena državna cesta D 506 Bruvno-Mazin-Dobroselo, na državnoj cesti D 25 Gospić-Karlobag obavezna je zimska oprema i zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače.

Zatvorena je državna cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

U prekidu su trajektne linije prema otocima Pagu (Prizna-Žigljen) i Rabu (Jablanac-Mišnjak).

Trajekt na liniji Valbiska-Lopar (Krk-Rab) ne prevozi kamione i autobuse.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙