FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici posvuda mokri, u Lici i Gorskom kotaru magla, bura u priobalju

Autor: ista
ZAGREB, 25. listopada 2010. (Hina) - Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu Hrvatske, a u Lici i Gorskom kotaru magla dodatno smanjuje vidljivost, posebice na širem području Gračaca, izvijestio je večeras u 19 sati Hrvatski ato-klub.

Zbog bure, od 18,30 sati, dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Delnica do Kikovice, samo u smjeru Rijeke, zatvorena je za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama. Obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar (D 3).

Također zbog jake bure dionica Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Senja otvorena je samo za osobna vozila, a na dionici od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometovanja za I. i II. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Na Krčkom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).

Autocesta A 1 otvorena je za sve skupine vozila.

Zatvorena je državna cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Zbog loših vremenskih prilika otkazane su katamaranske linije iz Splita prema Lastovu i Visu.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙