FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog orkanske bure za promet zatvorena dionica A1 Sv. Rok-Maslenica

Autor: spar
ZAGREB, 27. listopada 2010. (Hina) - Zbog, na udare, orkanske bure za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, izvijestio je popodne u 15 sati Hrvatski auto-klub.

Dionica autoceste A 1 od čvora Posedarje do čvora Maslenica otvorena je za promet.

Zbog jake bure državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački i autocesta A 7 između čvorova Sveti Kuzam i Draga zatvorene su za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, kao i Krčki, Paški i Dubrovački most.

Dionica Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Senja otvorena je za osobna vozila i autobuse, a dionicom od Senja do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila

Autocesta A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke zatvorena je za: teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama.

Zatvorena je državna cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Trajekti plove prema redu plovdbe.

Katamaran na liniji Rijeka-Mali Lošinj i Rab-Novalja neće isploviti.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙