FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osumnjičen za ranjavanje dvojice mladića u Otoku Oštarijskome

Autor: mcur
KARLOVAC, 24. listopada 2010. (Hina) - Policija je danas osumnjičila 48-godišnjeg muškarca iz Karlovca da je jučer u Otoku Oštarijskom ranivši dvojicu mladića počinio dva kaznena djela ubojstva u pokušaju.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave karlovačke, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je on iz vatrenog oružja pucao u dvojicu Karlovčana, u dobi od 23 i 21 godinu, koji su zadobili teške tjelesne ozljede.

Policija je utvrdila i da je 18-godišnjak iz Karlovca počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, kada je iz vatrenog oružja na javnom okupljanju ispalio jedan hitac.

Tijekom dana počinitelji će uz kaznenu prijavu biti dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu, navodi se na kraju današnjeg policijskog priopćenja.

Ranjavanju dvojice mladića jučer oko 13 sati tijekom izložbe radnih konja i natjecanje u izvlačenju drvenih klada konjskom zapregom prethodio je sukob dvije grupe ljudi.

Dvadesettrogodišnji mladić s ozljedama glave prebačen je na Odjel neurokirurgije u zagrebačku bolnicu Sestara milosrdnica, a 21-godišnjak je s prostrjelom kroz trbuh i prsni koš operiran u Ogulinu.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙