FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: dijete jučer pronađeno na Rivi bilo samo i palo s visine od 11 metara

Autor: dspo
PULA, 28. listopada 2010.(Hina) - Istarska je policija kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je četverogodišnji dječak, koji je jučer ujutro pronađen na nogostupu na pulskoj Rivi pothlađen i sa slomljenom nogom, ostavljen sam kod kuće te je oko pet sati izišao preko kuhinjskog prozora na krov susjedne zgrade i pao s visine od 11 metara na nogostup teško se ozlijedivši, izvijestila je danas policija.

Policija je to utvrdila kriminalističkim istraživanjem 41-godišnjaka iz Pule koji je, kako je priopćila policija, "propustio dužan roditeljski nadzor nad svojim četverogodišnjim djetetom, tako da je jučer oko pet sati ujutro napustio stan, ostavio dijete spavati samo u stanu te zaključao za sobom vrata".

U međuvremenu dijete se probudilo i tražeći oca, izišlo kroz kuhinjski prozor na krov susjedne zgrade, odakle je s visine od oko 11 metara palo na nogostup.

Dijete je s teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezeno na liječenje u dječju bolnicu u Klaićevoj ulici u Zagrebu.

U dogovoru s državnim odvjetništvom 41-godišnjak će biti kazneno prijavljen za kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe.

(Hina) xdspo yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙