FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovci: policija završila krim istraživanje niza razbojstava

Autor: zdra
VINKOVCI, 20. listopada 2010.(Hina) - Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom s područja Cerića kod Vinkovaca zbog sumnje da je počinio niz razbojstava u mjenjačnicama i kladionicama, izvijestila je vukovarsko -srijemska policija danas na konferenciji za novinare.

Osumnjičen je da je u razdoblju od lipnja do listopada počinio osam kaznenih dijela razbojništva i počinio štetu od 61.525 kuna, a kod njega je pronađena ručna bomba koju je koristio u razbojstvima. Pet razbojstava počinio je na području vukovarsko-srijemske a tri na području osječko-baranjske policijske uprave, izvijestio je načelnik PU vukovarsko-srijemske Stipica Kuna. Počinitelj će uz kaznenu prijavu biti priveden u istražni centar Županijskog suda u Vukovaru.

Kuna je također izvjestio i o dovršenju kriminalističkog istraživanja nad 26-godišnjakom s područja Gunje nedaleko Županje kojeg se sumnjiči za počinjenje tri kaznena djela teške krađe na štetu poduzeća "Kunis" iz Bošnjaka. U razdoblju od lipnja do listopada, 26-godišnjak je iz "Kunusa" ukrao bakrene cijevi u ukupnoj dužini 290 metara te četiri kondenzatora pričinivši materijalnu štetu u ukupnom iznosu oko 38.500 kuna. Protiv počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

(Hina) xzdra yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙