FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 3. studenog 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mjestimice mokrih ili samo vlažnih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Magla, mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, na autocesti A 1, od čvora Gospić do tunela Sveti Rok. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, promet kroz tunel Tuhobić, u smjeru Zagreba, teče jednim trakom, zbog radova. Do 17 sati, na vijaduktu Golubinjak i kroz tunel Čardak od 8 sati, u smjeru Rijeke, vozit će se jednim trakom, zbog radova. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano. Od 8 do 18 sati, zatvara se povremeno državna cesta D 55 između Bršadina i Nuštra, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju 15 minuta, svakih sat vremena. Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika ne plove katamarani: Mali Lošinj-Rijeka, te iz Splita prema Korčuli, Visu i Lastovu.

ZAGREB - Prijepodne promjenljivo oblačno još ponegdje s kišom, uglavnom na Jadranu i u gorskim krajevima. Poslijepodne u većini predjela dulja sunčana razdoblja. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura i istočnjak, a u Dalmaciji jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 12 do 17, na Jadranu između 16 i 20 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙