FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Vjetar smanjen, za promet otvorene dionice A 1 i D 54

Autor: spar
ZAGREB, 19. listopada 2010. (Hina) - Nakon slabljenja bure dionica autoceste A 1 od čvora čvor Sveti Rok do čvora Maslenica i D 54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorene su za sav promet, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Samo osobna vozila smiju prometovati dionicom autoceste A 6 Delnice-Kikovica (u smjeru Rijeke) i Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene.

Na dionici Jadranske magistrale od Bakra do Novog Vinodolskog i na Paškom mostu zabrana je za vozila I. skupine – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Novog Vinodolskog i Senja još i za kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 3, zbog sanacije nadvožnjaka, zatvoren je izlaz Lužani za vozila koja prometuju u smjeru Slav. Broda. Obilazak je izlaz Nova Gradiška ili Slavonski brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙