FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Pjesnikinje Sanela Vrkljan i Orijana Nikolić gošće su Ane Horvat na 40. tribini Razgovor s pjesnikinjom

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - Knjniževnica Ana Horvat na svojoj će 40. tribini Razgovor s pjesnikinjom ugostiti pjesnikinj Sanelu Vrkljan i Orijanu Nikolić uz gitarističku podršku Frana Markulina. Tribina će se održati u srijedu, 22. siječnja 2020., u 19 sati u antikvarijatu Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 u Zagrebu.

Sanela Vrkljan (Usora, BiH, 1979.) je kao djevojčica doselila u Zagreb gdje je diplomirala, specijalizirala i doktorirala na Ekonomskom fakultetu. Radi u turizmu i hotelijerstvu u Hrvatskoj i SAD-u. Kao viši predavač drži predavanja iz područja turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva na visokim učilištima i fakultetima. Članica je Društva hrvatskih književnika. Objavila je tri knjige - romane "U potrazi" i "Zarobljeni", te zbirku pjesama "Krhkija od sjećanja" (2017.).

Orijana Nikolić (Šibenik, 1972.) je srednju školu završila u Trogiru, po zvanju je prirodoslovno-matematički tehničar. Nakon srednje škole dolazi u Zagreb na studij građevinarstva (koji nije završila). Od 1997. godine radi kao vozačica tramvaja. Pjesme je počela pisati u srednjoj školi, danas joj se ideje za pjesme rađaju dok vozi tramvaj, a najvjernije čitateljice i najbolji kritičari su joj kolegice s posla.

Izvor: HinaOTS

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙