FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Na 35. tribini Razgovora s pjesnikinjom gošće književnice Ane Horvat bit će pjesnikinje Biserka Vuković i Katica Tomek

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - Književnica Ana Horvat će na 35. tribini Razgovora s pjesnikinjom ugostiti pjesnikinje Katicu Tomek i Biserku Vuković, a uz glazebnu podršku skladatelja, gitariste i pjevača Ivana Bakše Gornogradskog. Tribina će se održati u srijedu, 30. listopada 2019. u 19 sati u prostoru antikvarijata Jesenski i Turk u Preradovićevoj 5, Zagreb.

Biserka Vuković (Čakovec, 1958.), umirovljena je diplomirana inženjerka sigurnosti, a živi u Lovranu. Od rane mladosti piše poeziju i prozu, a uz to je i slikarica i kiparica. Pjesme su joj predstavljene u mnogim domaćim i inozemnim zbornicima, a objavila je i dvije zbirke poezije - "Naše kraljevstvo" (2014.) i "Vječno kraljevstvo snova" (2018.), te zbirku kratke proze. Bila je voditeljica ili organizatorica nekoliko pjesničkih događaja, te polaznica mnogih likovnih radionica. 

Katica Tomek (Donji Hrušovec pokraj Velike Gorice, 1959.), diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje živi i radi kao pravnica u Zdravstvenom učilištu. Piše poeziju, s prekidima, od osnovne škole. Objavila je tri zbirke pjesama - "Bezimene pjesme" (2006.), "Samotne pjesme" (2012.) i "Krhotine snova" (2016.). Voli čitanje i druženja.

Izvor: HinaOTS
- end - -

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙