FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 27. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost u Istri, Gorskom kotaru, Lici i na sjevernom Jadranu. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobića vidljivost je smanjena na samo 50 do 100 metara. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Od danas, 27. listopada, zbog početka zimskog računanja vremena, prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, na motornim vozilima i danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla. Od sutra, 28. listopada u 8 sati zatvara se državna cesta D27 Benkovac-Šopot, zbog radova. Promet će se sa čvora Benkovac, na autocesti A1, preusmjeriti na čvor Zadar istok u Zemuniku Gornjem. Teretna vozila na relaciji Šibenik-Benkovac vozit će obilazno: D8-Zadar-D424-čvor Tromilja-Škabrnja-Benkovac.

ZAGREB - Pretežno sunčano, a samo na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te mjestimice u Gorskome kotaru i Lici umjereno do pretežno oblačno ponegdje uz vrlo malo kiše. Vjetar prijepodne većinom slab, sredinom dana i poslijepodne umjeren, u sjeverozapadnom području i gorju povremeno jak jugozapadni, a na sjevernom će Jadranu zapuhati umjereno jugo. Iznadprosječno toplo. Najviša temperatura uglavnom između 22 i 27 Celzijevih stupnjeva, a mjestimice u Gorskome kotaru, Lici i na sjevernom Jadranu malo niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙