FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 11. studenog 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja u 12.30 sati:

ZAGREB - Nakon što se ozlijedio Ivan Strinić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač za utakmice protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za SP 2014. godine pozvao je Danijela Pranjića. Strinića je u Zagrebu pregledao liječnički konzilij hrvatske reprezentacije zbog ozljede trbušnog zida. Problem će se adekvatno tretirati narednih dana, no kako je njegov status za oglede protiv Islanda upitan, Kovač je odlučio reprezentaciji priključiti Danijela Pranjića.Iskusni lijevi bočni ove sezone nastupa za Panathinaikos, a za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 46 puta, posljednji puta u prijateljskom ogledu protiv Švicarske u kolovozu 2012. godine.

LONDON - U finalu ovogodišnjeg ATP "mastersa" tenisača u Londonu igrat će prva dva igrača svijeta, Španjolac Rafael Nadal i Srbin Novak Đoković. Nadal je u prvom polufinalu svladao Švicarca Rogera Federera sa 7-5, 6-3, dok je Đoković bio uspješniji od drugog Švicarca Stanislasa Wawrinke sa 6-3, 6-3. Finale je na rasporedu u ponedjeljak od 21 sat. U finalu turnira parova od 19 sati igrat će Španjolci David Marrero i Fernando Verdasco protiv Amerikanaca Boba i Mikea Bryana. Marrero i Verdasco su u prvom polufinalu svladali našeg Ivana Dodiga i Brazilca Marcela Mela sa 7-6 (10), 7-5, a potom su braća Bryan svladala Austrijanca Alexandera Peyu i Brazilca Brunu Soaresa sa 4-6, 6-4, 10-8.

BARCELONA - Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi ponovno je ozlijedio butni mišić, ali ovaj puta na lijevoj nozi, objavila je u ponedjeljak Barcelona. U 13. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je u nedjelju na gostovanju pobijedila Betis 4-1, a Messi je napustio igru u 20. minuti zbog ozljede. Koliko će Messi pauzirati zasad nije pozanato, budući da tek treba obaviti detaljne preglede. Ovo je već treća Messijeva ozljeda u posljednja četiri mjeseca. U kolovozu je imao problema sa koljenom, a u rujnu s butnim mišićem desne noge.

NEW YORK - Prošlosezonski finalisti NBA lige San Antonio Spursi pobijedili su u Madison Square Gardenu New York Knickse sa 120-89, a "potop" domaćina mogao se nazrijeti već nakon pet minuta utakmice, kada su Spursi poveli sa 24-7. Najbolji kod San Antonija bili su Danny Green sa 24 koša, Kawhi Leonard je ubacio 18, a Tony Parker 17 poena. U redovima New Yorka Carmelo Anthony i Andrea Bargnani zabili su po 16 koševa. Slično je bilo i na susretu LA Lakersa i Minnesote, budući da su gosti dobili prvu četvrtinu sa 47-23. Za uvjerljivu pobjedu Minnesote 113-90 najzaslužniji su bili Kevin Love sa 25 i Kevin Martin sa 27 koševa, dok je Ricky Rubio upisao "triple-double" - 12 poena, 14 asistencija i 10 skokova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙