FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 15. listopada 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 21 sat:

ZAGREB - Rukometaši CO Zagreba u susretu su 6. kola regionalne SEHA lige na svom terenu svladali Tatran Prešov sa 42-34 (20-19). Najefikasniji u sastavu Zagreba bili su Zlatko Horvat sa sedam i Stipe Mandalinić sa šest golova. Ovom pbojedom CO Zagreb je stigao na treće mjesto ljestvice sa 12 bodova iz pet susreta, dok je Tatran vodeći sa 15 bodova iz sedam susreta.

ALMATY - Hrvatski boksač Matteo Komadina izgubio je dvoboj 1. kola u kategoriji do 60 kilograma na Svjetskom prvenstvu u Almatyju od Nijemca Roberta Harutyunyana jednoglasnom odlukom sudaca sa 0-3. U srijedu će u ring Borna Karalinić u kategoriji do 69kg, a suparnik će mu biti Poljak Ireneusz Zakrzewski.

ZAGREB - Glavni cilj hrvatske alpske skijaške reprezentacije bit će što bolji nastup na Zimskim olimpijskim igrama koje će se od 7. do 23. veljače 2014. održati u ruskom Sočiju. "Naša kvota za nastup na ZOI u Soči je osam natjecatelja, a koliko će ih otputovati u Rusiji znat ćemo između 20. i 24. siječnja kada završava kvalifikacijski ciklus. Naravno da je u ovom trenutku za nas najvažnije da su zdravi i da redovito treniraju naši glavni aduti Ivica Kostelić i Natko Zrnčić - Dim", izjavio je danas na konferenciji za novinare direktor hrvatske alpske reprezentacije Vedran Pavlek. Po njegovim riječima Ivica Kostelić će, vjerojatno na svojim posljednjim ZOI, nastupiti u svim disciplinama osim u spustu.

KUMASI- Nogometna reprezentacija Gane praktički je osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. nakon što je u prvom susretu završnog kruga afričke zone kvalifikacija na svom terenu u Kumasiju deklasirala Egipat sa 6-1 (3-1). Uzvratni susret između Egipta i Gane igrat će se 19. studenoga u Kairu. Preostala četiri para posljednjeg kruga kvalifiakcija igrana su ovog vikenda, a prednost pred uzvrate ustvarili su Burkina Faso koja je sa 3-2 svladala Alžir, Obala Bjelokosti koja je sa 3-1 pobijedila Senegal, te Nigerija koja je kao gost sa 2-1 pobijedila Etiopiju, dok su Tunis i Kamerun u prvom dvoboju odigrali 0-0.

MILANO - Indonezijski biznismen Erick Thohir (43) postao je većinski vlasnik talijanskog nogometnog velikana Intera nakon što je danas potpisao ugovor o kupovini 70 posto dionica milanskog kluba, objavili su talijanski mediji. Kako prenose mediji Thohir je za većinski paket dionica platio Massimu Morattiju oko 350 milijuna eura. Indonežanin je suvlasnik NBA momčadi Philadelphia 76ers.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙