FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 24. rujna

ZAGREB, 24. rujna 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 24. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB- Premijer Zoran Milanović će pred Hrvatskim saborom podnijeti godišnje izvješće Vlade RH, koje je novina u odnosima Sabora i Vlade, a premijer bi zastupnike u sat vremena trebao usmeno izvijestiti o uočenim pojavama, problemima i stanju u društvu te o aktivnostima Vlade. O izvješću će na saborskoj sjednici raspravljati samo klubovi zastupnika, svaki po 20 minuta, a replike na premijerov govor nisu dopuštene. Nakon zaključenja rasprave premijer Milanović ima pravo i na završno 20-minutno izlaganje (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB- Na poziv ministra zdravlja Rajka Ostojića nastavlja se socijalni dijalog s predstavnicima Hrvatskog liječničkog sindikata i Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i medicinskih tehničara (10 sati, Ministarstvo zdravlja, Ksaver 200a).

ZAGREB- U organizaciji Vijeća za elektroničke medije bit će predstavljena Studija analize TV tržišta koja definira postojeće stanje hrvatskog TV tržišta, s posebnim naglaskom na lokalne TV postaje i međunarodne trendove (10 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB- Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić predat će prikupljene potpise za kandidaturu za izbor čelnika SDP-a Zagreba, koji će se održati 20. listopada (sjedište zagrebačkog SDP-a, Praška 2, 12,45 sati).

ZAGREB- Dodjela "Nagrade Vicko Andrić" za izvanredna postignuća u području zaštite kulturne baštine u Hrvatskoj (12 sati, Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10). Dobitnik nagrade za životno djelo je Miljenko Domijan, godišnja nagrada pripala je Odsjeku konzervacije-restauracije Umjetničke akademije u Splitu, a nagradu za doprinos lokalnoj zajednici dobila je pročelnica Konzervatorskog odjela u Vukovaru Zdenka Predrijevac. Nagrada se dodjeljuje za postignuća u konzervatorsko-restauratorskim radovima na očuvanju kulturne baštine, istraživanju i dokumentranju kulturnih dobara, razvoju struke i unapređenju sustava zaštite kulturne baštine te očuvanju i obogaćenju ukupnoga fundusa kulturne baštine Republike Hrvatske.

ZAGREB- Utakmica KHL lige hokejaša na ledu u Zagrebu između Medveščaka i SKA Sankt Peterburga (19,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙