FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 3. rujna

ZAGREB, 3. rujna 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 3. rujna koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta bit će svečano potpisan ugovor u okviru Javnog poziva za prijavu projekata udruga koje pružaju usluge pomoći pri uključivanju učenika s teškoćama u odgojno-obrazovni proces za razdoblje od 1. rujna do 31. prosinca 2013. godine. Tom će prigodom ministar Željko Jovanović dodijeliti 34 ugovora udrugama koje pružaju usluge pomoći učenicima s teškoćama za ukupno 150 osoba koje će pružati pomoć učenicima unutar odgojno-obrazovnog procesa. Ukupna vrijednost dodijeljenih sredstava ovim Javnim pozivom iznosi 1.950.000 kuna (12 sati, velika dvorana Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38).

ZAGREB - Otvaranje izložbe "Hlapićevih 100 u 100" kojom se Nacionalna i sveučilišna knjižnica (NSK) u Zagrebu pridružuje manifestaciji Hlapić 2013. – sto godina objavljivanja "Čudnovatih zgoda šegrta Hlapića" u organizaciji Hrvatske udruge istraživača dječje književnosti. Izložba će se održati u predvorju Knjižnice od 3. do 17. rujna. Obilježavanje stote obljetnice nastanka i objavljivanja romana prigoda je da se predstave izdanja koja se nalaze u fondu NSK u Zagrebu. Naziv izložbe obilježava Hlapićevih sto godina u sto izložaka koji čine izbor iz fonda knjižnice. Za potrebe izložbe izdvojen je dio fonda knjiga i časopisa iz Zatvorenog spremišta, Zbirke doktorskih disertacija i magistarskih radova te Zbirki građe posebne vrste - Grafička zbirka, Zbirka rukopisa i starih knjiga, Zbirka muzikalija i audiomaterijala (12 sati, predvorje NSK, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Međunarodni atletski IAAF World Challenge miting Zagreb 2013. (18.30 sati, stadion Mladosti uz Savu).

ZAGREB - Konferencija za novinare izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Srbije u Beogradu (13 sati, hotel Hilton).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙