FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 4. rujna

ZAGREB, 3. rujna 2013. (Hina) -

Najava važnijih događaja za srijedu, 4. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Parlamentarne skupštine Vijeća Europe Jean-Claude Mignon, koji boravi u službenom posjetu Hrvatskoj, sastaje se s predsjednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom. (mediji mogu snimiti dolazak i početak sastanka u 9.30 sati, Plavi salon i dvorana Ante Starčević, a izjave su predviđene nakon sastanka oko 10.15 sati).

RIJEKA - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović sa suradnicima boravit će u posjetu Primorsko-goranskoj županiji te će se u 13,30 sati u Uredu župana sastati sa županom Zlatkom Komadinom. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije.

ZAGREB - Saborski zastupnik i koordinator HDZ-ovih odbora za kulturu, medije, turizam i sport Jasen Mesić održat će konferenciju za novinare na temu "Sumrak Vladine kulturne politike i brige za nacionalne kulturne institucije" (10,15 sati, Središnjica HDZ, Trg žrtava fašizma 4).

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu nove sezone HNK Ivana pl. Zajca (11.30 sati, foyer HNK Ivana pl. Zajca). Konferenciji će nazočiti intendantica HNK Ivana pl. Zajca Nada Matošević Orešković, ravnatelj Hrvatske drame Damir Orlić, ravnateljica Talijanske drame Laura Marchig, ravnateljica Opere Saša Broz, ravnatelj Baleta Ronald Savković te riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

ZAGREB - Čelnici Hrvatske lutrije na konferenciji za novinare će predstaviti financijske rezultate poslovanja za prvih sedam mjeseci ove godine te strategiju razvoja i proces restrukturiranja Hrvatske lutrije (14,00 sati, Casino International, Miramarska 24).

ZAGREB - Predstavnici slovenske grupe GEN-I na konferenciji za novinare predstavit će rezultate tvrtke GEN-I Zagreb ostvarene nakon što je tvrtka 17. lipnja ušla na hrvatsko tržište električne energije za kućanstva. Tvrtka je sredinom lipnja predstavila svoju ponudu "Jeftinija struja", ponudu bez ugovornih obveza u kojoj nudi niže cijene električne energije u odnosu na HEP-ove, a najavila je i da neće biti poskupljenja do kraja 2015. godine (11,00 sati, Hotel DoubleTree by Hilton, Ulica Grada Vukovara 269a).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙