FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 15. rujna

ZAGREB, 15. rujna 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 15. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

PULA - Predsjednik Republike Hrvatske i Vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Ivo Josipović nazočit će u Puli svečanosti obilježavanja Dana Hrvatske ratne mornarice (HRM). Predviđeno je obraćanje predsjednika (10,30 sati, gat "Rijeka"). Prije toga Josipović će položiti vijenac i zapaliti svijeću u spomen na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu kod Središnjeg križa na Gradskom groblju Pula (10 sati).

ZAGREB - Drugi postupak mirenja u kolektivnom radnom sporu između Vlade i strukovnih sindikata liječnika i medicinskih sestara, koji za iduću srijedu najavljuju veliki štrajk u bolnicama. Drugi postupak mirenja održat će se na inicijativu sindikata koji su zahtjev za pokretanjem ponovnog mirenja poslali Gospodarsko-socijalnom vijeću (GSV), nakon čega je Vlada dala suglasnost da miritelj bude Viktor Gotovac, stručnjak za radno i socijalno pravo (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

UMAG - Treći dan teniskog dvoboja za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa između Hrvatske i Velike Britanije (početak u 11 sati).

ZAGREB - Utakmica 9. kola Prve hrvatske nogometne lige između Lokomotive i Splita (15 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙