FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijećnik Pupić Bakrač: napad na Katicu Pupić Bakrač insceniran

ZADAR, 18. rujna 2013. (Hina) - Isplaćeni bonus direktorici Zračne luke Zadar Katici Pupić Bakrač samo je inscenirani povod, ali nikako razlog razapinjanja koje predvodi ministar Siniša Hajdaš Dončić, rekao je to na današnjoj konferenciji za novinare zadarske Akcije mladih gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač, inače suprug direktorice Zračne luke Zadar.

Pupić-Bakrač smatra kako zato ima više razloga, a glavni je, kako je ustvrdio, osvetnička politika aktualne Vlade, koja pod svaku cijenu želi izolirati i marginalizirati grad Zadar, čiji je glavni eksponent ministar Hajdaš Dončić.

Ocijenio je i kako je jedan od razloga i njegov politički angažman u politici. Udarili smo u temelje njihovoga partitokratskog sustava i zbog toga smo im neprijatelji, a cijena koju plaćamo je visoka, ali nećemo odustati, poručio je Marko Pupić Bakrač.

"Krepat ću, ali neću molati. Ići ćemo do kraja. Kičmu mi mogu slomiti, ali savinut je neće. Isto kao što je i moja supruga isto to pokazala, dakle, kičmu joj mogu slomiti, mogu je smijeniti, ali saviti joj kičmu neće. Nas nitko ponižavati neće. Mi ćemo se boriti za ovaj grad i za ove građane i za promjenu ovog jednog suludog stanja koje je u gradu Zadru," rekao je Marko Pupić Bakrač.

Akcija mladih stoji 100 posto iza Katice Pupić Bakrač jer iza nje stoje rezultati, rekao je vijećnik Ante Rubeša, inače predsjednik Akcije mladih, dodajući kako nije novost da se HDZ i SDP zajednički udruže protiv novih političkih opcija.

"Poznati su takvi primjeri i već se to događalo u Hrvatskoj kada se pojavi nova mlada politička opcija, koja stvarno želi dobro svome narodu i gradu", rekao je Rubeša.

Osjetile su da se dira direktno u njihov džep, odnosno njihovu imovinu," rekao je Rubeša te dodao da aktualna Vlada nije učinila onaj klik, odnosno promjenu koja se očekivala.

Ocijenio je kako je žalosni to što gube nadu u budućnost.

Zbog 190.000 kuna isplaćenoga bonusa za prošlu godinu resorni ministar Siniša Hajdaš Dončić prozvao je direktoricu Katicu Pupić Bakrač te joj naložio da vrati novac, a ako to ne učini zaprijetio smjenom. Hoće li direktorica biti smijenjena moglo bi se doznati 24. rujna za kada je sazvana izvanredna Skupština Zračne luke Zadar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙