FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: prvi info centar za mlade - INFORMADUR

DUBROVNIK , 10. rujna 2013. (Hina) - Prvi info centar za mlade - INFORMADUR na području Dubrovačko-neretvanske županije, otvorio je danas grad Dubrovnik u suradnji s Razvojnom agencijom grada Dubrovnika - DURA, a u sklopu projekta Youth Adrinet, financiranoga iz IPA Adriatic prekograničnoga programa.

Kako je tom prigodom istaknula direktorica Razvojne agencije grada Dubrovnika - DURA Andrea Novaković, osnivanje Info centra za mlade jedna je od aktivnosti projekta Youth Adrinet, a tehnička oprema i sredstva za koordinaciju Info centra u potpunosti je financirala Europska unija u iznosu od 230 tisuća eura.

Info centara 'udomila' je u svojim prostorijama Udruga mladih Orlando, a zadaća centra je da mladi aktivnije sudjeluju u civilnom društvu, te da ih se potakne i osnažiti da slijede svoje talente, ideje i sposobnosti. Istaknuto je i da je cilj info centra da se mladi povežu se s drugim mladima iz jadranske euro regije, te da istraže mogućnosti osobnog razvoja i samozapošljavanja i da se, multikulturalnim pristupom, osnažiti poslovni duh među mladima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙