FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskoro studentski dom u Dubrovniku

DUBROVNIK, 17. rujna 2013. (Hina) - Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i rektorica Sveučilišta Vesna Vrtiprah danas su održali konferenciju za novinare u povodu izdavanja potvrde na glavni projekt izgradnje budućega studentskog doma u Dubrovniku.

Rektorica Sveučilišta kazala je tom prigodom kako se radi o ključnom dokumentu na temelju kojega će Sveučilište aplicirati k strukturnim fondovima Europske unije idućih nekoliko godina.

Studentski dom u Dubrovniku je investicija vrijedna 250 milijuna kuna, prostirat će se na osam tisuća kvadratnih metara i imat će 550 mjesta, a idejni projekt odobren je 2009. godine i bit će smješten u dubrovačkom naselju Montovjerna na mjestu nekadašnje "stanice za južne kulture".

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić kazao je kako je Gradsko vijeće donijelo odluku o oslobađanju od komunalnog doprinosa za izgradnju studentskog doma, a što iznosi osam milijuna kuna te kako će nastojati od Hrvatske vlade tražiti uvrštenje studentskoga doma u proračun za 2014. godinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙