FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik- počinje izgradnja plinske mreže

ŠIBENIK, 4. rujna 2013. (Hina) - Tvrtka EVN Croatia Plin, kao koncesionar za izgradnju plinsko-distribucijske mreže u Šibensko-kninskoj županiji dobila je i službeno potvrdu Glavnog projekta nadležnog županijskog ureda za početak radova u Šibeniku pa bi radovi na distribucijskoj plinskoj mreži trebali početi u sljedeća dva do tri tjedna

Prva plinska opskrba u Šibeniku bi trebala biti puštena u pogon na proljeće u zgradama koje se grade predjelu Bioci, rečeno je na današnjem sastanku zamjenika gradonačelnika Danijela Milete i predstavnika EVN Croatia Plina d.o.o., članova Uprave Gottfrieda Reisenauera i Wernera Casagrandea, te projektnog inženjera Gorana Jurilja.

Radove na razvoju distribucijske plinske mreže u Šibeniku izvodit će tvrtka Zagreb montaža.

Zamjenik gradonačelnika ponudio je partnerstvo Grada u rješavanju svih spornih pitanja tijekom izvođenja radova, kao što su imovinsko-pravni odnosi koji bi se mogli pojaviti na lokacijskom dozvolom utvrđenoj trasi.

Mileta se također obvezao poslati popis lokacija na kojima su već u gradu postavljene cijevi, kao i popis infrastrukturnih projekata grada Šibenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙