FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 12. kolovoza

ZAGREB, 12. kolovoza 2013. (Hina) - Najava događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 12. kolovoza:

ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sa suradnicima održat će konferenciju za novinare na temu: "Besplatni udžbenici za učenike osnovnih škola" (11 sati, Gradska uprava, Dvorana 372, Trg S. Radića 1).

ŠIBENIK - Konferencija za novinare HDZ-a na temu "Približavanje europskih tema hrvatskoj javnosti". Zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić predstavit će plan rada svog ureda i prvi broj informativnog mjesečnika I'M u kojem se obrađuju teme Aktualne i važne za Republiku Hrvatsku, a raspravljaju se i u Europskom parlamentu. Na konferenciji za novonare govorit će i šibensko-kninski župan, saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a Goran Pauk, gradonačelnica Knina i članica Predsjedništva stranke Josipa Rimac i saborska zastupnica i gradonačelnica Vodica Branka Juričev - Martinčev. Oni će, kako najavljuju iz HDZ-a, s obzirom na financijsku izdašnost i važnost europskih fondova za Republiku Hrvatsku, govoriti o projektima koji su do sad financirani u Šibensko-kninskoj županiji iz EU sredstava te mogućnosti koje se otvaraju s fondovima (10,30 sati, prostorije Hrvatske demokratske zajednice, Trg Andrije Hebranga 18).

ŠIBENIK - Gradski šibenski čelnici i predstavnici glazbenog festivala Terraneo na konferenciji za novinare rezimirat će ovogodišnji festival i najaviti buduću suradnju. O tome će govoriti gradonačelnik Željko Burić i njegovi zamjenici Danijel Mileta i Nikica Penđer, menadžer festivala Hrvoje Jelković i glasnogovornik Terranea i direktor Artim produkcije Luko Pavić (9,30 sati, Ured gradonačelnika, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1).

ZAGREB - U povodu Međunarodnog dana mladih, Mreža mladih Hrvatske izvest će na Trgu sv. Marka performans i obratiti se medijima (11 sati). Međunarodni dan mladih uveden je 2000. rezolucijom Opće skupštine Ujedinjenih naroda i svake se godine obilježava u okviru izabrane godišnje teme, a ove je godine posvećen migracijama mladih. Svojom akcijom na Markovom trgu Mreža mladih želi upozoriti, kako navodi, na niz negativnih pokazatelja društvenog položaja mladih u Hrvatskoj i skrenuti pozornost na posljedice koje to ima na cjelokupno društvo, posebno u vidu migracija mladih.

Ujutro: Srebrenka Parlov

Popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Navečer: Mate Kovačević

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙