FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dug dubrovačke bolnice 125 milijuna kuna

DUBROVNIK, 19. kolovoza 2013. (Hina) - Dug Opće bolnice Dubrovnik u ovom je trenutku 125 milijuna kuna, ali on neće utjecati na rad bolnice kada su u pitanju pacijenti, rečeno je danas na sjednici Sanacijskog vijeća u Dubrovniku.

Na sjednici se raspravljalo o sanacijskom programu koji bi trebao biti donesen krajem kolovoza i koji bi trebao stabilizirati poslovanje te zdravstvene ustanove.

Sanacijski upravitelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Jerko Ferri Certić kazao je kako dug bolnice neće utjecati na rad bolnice kada su u pitanju pacijenti. Dodao je kako će se nastojati sanacijskim programom smanjiti troškove i povećati prihode, te kako neće biti otkaza ali ni novih zapošljavanja.

Opća bolnica Dubrovnik posljednja je u Hrvatskoj koja je ušla u vladin sanacijski program, čemu su se protivili čelnici Dubrovačko-neretvnaske županije navodeći da država treba sanirati dug koji je nastao zbog nepostojećeg limita.

Sanacijski upravitelj kardiolog Jerko Ferri Certić imenovan je u srpnju, a u Sanacijskom vijeću su u ime Ministarstva zdravlja Velibor Drakulić, Ministarstva financija Nevenka Brkić te u ime zaposlenika dr. Zenan Karamehmedović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙