FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog dvije nesreće otežan promet na A1

ZAGREB, 2. kolovoza 2013. (Hina) - Između čvorova Jastrebarsko i Karlovac, na autocesti A1, zbog prometne nezgode promet u smjeru Karlovca teče otežano i usporeno u koloni od tri kilometra, a zbog prometne nezgode između odmorišta Radošić i čvora Vučevica, u smjeru Splita, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 80 km/h, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Gust je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u oba smjera, a kolona je pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba oko jednog kilometra.

Povremeno je pojačan promet i na autocestama A2 Zagreb- Macelj prema Zagrebu i na A3 Bregana- Lipovac u smjeru Lipovca, na Istarskome ipsilonu te Jadranskoj i Ličkoj magistrali.

Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence.

Do 15. kolovoza od 6 do 19 sati bit će zatvorena ŽC Maljevac- Pašin Potok, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata.

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t bit će zabranjen promet, zbog Dana domovinske zahvalnosti i redovnih ljetnih zabrana, danas do 23 sata, u subotu od 04 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata te na sam praznik u ponedjeljak, 5. kolovoza, od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti D1.

Pojačan je promet putničkih vozila na izlazu Bajakovo gdje je kolona od kilometar i pol, Karasovići gdje se čeka dva sata i vozila se preusmjeravaju prema Prevlaci), Stara Gradiška i Slavonski Brod, dok se na ulazu Macelj i Metković čeka do 45 minuta.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Povremeno je pojačan priljev vozila u trajektnim pristaništima prema Pagu, Rabu i Cresu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙