FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet na autocestama

ZAGREB, 20. srpnja 2013. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće u tunelu Plasina, između čvorova Otočac i Perušić, na autocesti A1, promet u smjeru Splita teče jednim trakom, otežano i sporo, dok se u smjeru unutrašnjosti vozi nesmetano, izvijestio je HAK oko 19,30 sati.

I dalje je pojačan promet u oba smjera na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo. Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko kilometra. Na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Buzina prema Lučkom kolona je oko dva kilometra, a iz smjera Jankomira oko kilometra.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja pred naplatnom postajom Trakošćan kolona je oko tri kilometra, a na Zaprešiću, u smjeru Zagreba je kilometar.

Autocestom A3 Bregana-Lipovac pojačan je tranzitni promet u smjeru Lipovca, odnosno graničnog prijelaza Bajakovo.

Osim na autocestama, promet je ppojačanojačan i na Istarskom ipsilonu te duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta.

I dalje je pojačan promet u oba smjera na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo.

Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko kilometra, a na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Buzina prema Lučkom kolona je oko dva kilometra.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja pred naplatnom postajom Trakošćan kolona je oko šest kilometara.

Autocestom A3 Bregana-Lipovac pojačan je tranzitni promet u smjeru Lipovca, odnosno graničnog prijelaza Bajakovo.

Osim na autocestama, promet je pojačan i na Istarskom ipsilonu te duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙