FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet pojačan u smjeru prema unutrašnjosti

ZAGREB, 14. srpnja 2013. (Hina) - Na većini cesta u smjeru mora promet je srednje gust, a pojačan prema unutrašnjosti, u priobalju duž Jadranske magistrale (D8) i povremeno na Riječkoj obilaznici, pa HAK upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko kilometar, a na autocesti A2 Zagreb-Macelj povremeno je pojačan priljev vozila kod naplatnih postaja Trakošćan, no nema dužih kolona, izvijestio je poslijepodne HAK.

Na Jadranskoj magistrali kod graničnog prijelaza Zaton Doli (D8) promet teče naizmjence, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, zbog teretnog vozila koje je ostalo u kvaru.

Zbog radova zatvorene su ceste D1 između Udbine i Gračaca, obilazak je Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac i D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, s obilaskom preko Vrbovca.

Između čvorova Zdenčina i Lučko kod naplatnih postaja Demerje u smjeru Zagreba na A1 zatvoreni su traci za brzi ENC prolaz.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Metković, Slavonski Brod, Stara Gradiška i Kamensko, na kojima se čeka oko trideset minuta. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙