FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 26. srpnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 21 sat:

OSIJEK - Hrvatska streljačica Snježana Pejčić osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Osijeku u disciplini MK puška trostav 50 metara. Pejčić se u finale plasirala s najboljim rezultatom kvalifikacija od 585 pogodaka, a finalu je stigla do srebra s rezultatom od 453.9 krugova. Zlato je osvojila Njemica Amelie Kleinmanns sa 456.2 krugova, dok je brončano odličje osvojila Srpkinja Ivana Maksimović sa 440.0.

BARCELONA - U utakmici 3. kola skupine B na Svjetskom prvenstvu za vaterpoliste u Barceloni u petak je Hrvatska pobijedila Južnu Afriku sa 19-0 (3-0, 4-0, 7-0, 5-0). Hrvatski vaterpolisti lakoćom su svladali slabašnu reprezentaciju Južne Afrike, a jedino je bilo upitno s kojom će razlikom pobijediti, te kad će Južnoafrikanci zabiti prvi gol. Na kraju su "barakude" slavile sa 19 golova razlike, a vaterpolisti Južne Afrike nikad nisu došli do prvog pogotka protiv Hrvata, ostali su na nuli. Kod Hrvatske najefikasniji su bili Sandro Sukno sa 5 i Anđelo Šetka sa 3 gola. U nedjelju, 28. srpnja, u osmini finala Hrvatska igra protiv još jednog autsajdera reprezentacije Novog Zelanda.

RIGA/ZAGREB - Hrvatska muška juniorska košarkaška reprezentacija do 18 godina starosti plasirala se u polufinale Europskog prvenstva u Latviji. Naši su mladi košarkaši u četvrtfinalu svladali vršnjake iz Rusije sa 82-72 (23-12, 21-17, 12-19, 26-14). Paolo Marinelli sa 22 koša i devet asistencija, te Karlo Žganec sa 15 poena i 11 skokova bili su najzaslužniji za pobjedu Hrvatske, dok su Rusiju predvodili Vjačeslav Fedorčenko sa 23 i Aleksandar Martinov sa 19 ubačaja. Hrvatska će u subotnjem polufinalu igrati protiv pobjednika susreta između domaćina Latvije i Litve.

ZAGREB - Sedmog dana natjecanja na IPC Svjetskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Lyonu Branimir Budetić je u konkurenciji slabovidnih bacača koplja osvojio srebro sa osobnim rekordom od 58,97 metara (946 bodova), izvijestio je danas Hrvatski paraolimpijski odbor. Prije dva dana Budetić je osvojio brončanu medalju u bacanju diska. Nakon sedam dana natjecanja u Lyonu hrvatski atletičari osvojili su četiri bronce i dva srebra. Novi svjetski prvak u bacanju koplja je atletičar Tajvana Chung Chih Chiang sa daljinom od 59,29 metara (951 bod), a brončani je Iranac Sajad Nikparast s daljinom 58,47 metara (919 bodova).

ZAGREB - Nakon što je neočekivano ostao bez prvog vratara Argentinca Pabla Migliorea, koji se nakon samo četiri službene utakmice odlučio vratiti u domovinu, Dinamo bi trebao dovesti 23-godišnjeg Poljaka Grzegorza Sandomierskog. Prema pisanju hrvatskih internetskih portala, Sandomierski bi u subotu trebao obaviti liječnički pregled i potpisati jednogodišnji ugovor s Dinamom. Sandomierski je karijeru počeo u poljskom prvoligašu Jagiellonia Białystok s kojim je 2010. osvojio poljski kup i superkup. Nakon toga je 2011. otišao u belgijski Genk, gdje nikad nije dobio priliku braniti, a prošle sezone bio je na posudbi u engleskom drugoligašu Blackburnu gdje je skupio osam nastupa. Također, upisao je i tri nastupa za poljsku reprezentaciju. Sandomierski bi mogao debitirati za Dinamo već u utorak u 3. pretkolu Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa.

BANGKOK - Direktor engleskog nogometnog velikana Liverpoola Ian Ayre tijekom azijske turneje "redsa" još je jednom potvrdio namjeru kluba da zadrži svog najboljeg igrača, urugvajskog napadača Luisa Suareza usprkos unosnoj ponudi Arsenala, koji je za Suareza spreman izdvojiti 40 milijuna funti."Nikada nismo imali namjeru prodavati Luisa. Kao što znate, dobili smo dvije Arsenalove ponude za njega, ali smo obje odbili. Eventualna treća neće biti dobrodošla", rekao je Ayre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙