FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UHPA dobila sredstva iz EU Agencije

ZAGREB, 17. srpnja 2013. (Hina) - Agencija za mobilnost i programe EU prihvatila je projekt Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) "Fair partnership in tourism" koji uključuje stručno usavršavanje članova UHPA-e i njihovih zaposlenika u Njemačkoj te općenito pridonosi mobilnosti na tržištu rada, izvijestili su danas iz UHPA-e.

Taj je UHPA-in projekt spomenuta EU Agencija prihvatila u sklopu Programa za cjeloživotno učenje "Leonardo da Vinci Mobilnost - Osobe na tržištu rada", a ostvarivat će se u suradnji s njemačkom udrugom neovisnih turističkih agencija (ARS) i njezinim članovima.

U sklopu toga članovi UHPA-e će na dvotjedno stručno usavršavanje pod okriljem njemačkih turističkih agencija i turoperatora, a cilj je i povezati hrvatske agencija s touroperatorima na najvažnijim emitivnim tržištima.

Iz UHPA-e ističu da to nije njihov prvi projekt koji je prihvatila EU Agencije za mobilnost te da već imaju iskustva s uspješno provedenim projektom mobilnosti u Velikoj Britaniji u kojem je UHPA također sudjelovala.

Po završetku tog projekta u Velikoj Britaniji UHPA je izdala brošuru "UHPA Tips and Tricks" koja donosi iskustva polaznika mobilnosti i praktične savjete za poslovanje s britanskim partnerima.

UHPA očekuje veliki interes članova i za mobilnost u Njemačkoj, a prijave za program primat će od rujna, da bi sudionike odabrali u studenom ove godine.

UHPA-i je za projekt odobreno nešto više od 130 tisuća kuna, a sudionicima mobilnosti bit će osigurana sredstva za životne, putne i troškove pripreme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙