FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 15. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - U tijeku su radovi na održavanju dionice autoceste A7 od NP Rupa do tunela Jušići, pa će se u smjeru Zagreba voziti otežano jednim trakom. Zbog radova zatvorene su ceste D1 između Udbine i Gračaca (obilazak je Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac) i D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec (obilazak je preko Vrbovca). U Zagrebu, zbog izvođenja radova na polaganju vrelovoda i parovoda na Slavonskoj aveniji u zoni raskrižja sa Ulicom M. Čavića, prometuje se dvosmjerno, kolnikom u smjeru istoka. U vrijeme pojačanog prometa moguće su gužve i zastoji. Na graničnim prijelazima nema poteškoća, a trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a uglavnom u sjeverozapadnom području i Slavoniji ponegdje moguće vrlo malo kiše ili kratkotrajan pljusak. Na Jadranu će prevladavati sunčano. Vjetar većinom slab, na dijelu sjevernog i srednjem Jadranu poslijepodne umjeren do jak sjeverozapadnjak, a navečer duž cijelog Jadrana umjerena, podno Velebita i u Dalmaciji mjestimice jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 28 stupnjeva Celzijusa, na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 29 i 33 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙