FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na A1, A2 i A4

ZAGREB, 6. srpnja 2013. (Hina) - Pojačan je promet na autocestama A1 u smjeru mora te na A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na naplati Lučko, nema dužih čekanja.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Jak vjetar otežava promet na autocesti A1 između mosta Maslenica i južnog ulaza u tunel Sveti Rok, kao i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb povremeno između čvora Kikovica i tunela Tuhobića.

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona je danas od 4 do 14 sati te u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema autocestama kao i na državnoj cesti D1.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Bajakovo. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulazak osobnih vozila gdje su čekanja oko 20 minuta. Ulazak je pojačan i na GP Goričan.

Trajekti i katamarani plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙