FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 6. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Jak vjetar otežava promet na autocesti A1 između mosta Maslenica i južnog ulaza u tunel Sveti Rok, kao i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb povremeno između čvora Kikovica i tunela Tuhobića. Pojačan je promet na autocestama A1 u smjeru mora kao i na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba. Na naplati Lučko, nema dužih čekanja. Kiša i mokri kolnici usporavaju promet na sjeveru i u središnjem dijelu unutrašnjosti. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj (čekanja oko 20 minuta), Goričan, Plovanija, Rupa i Metković (čeka se oko 1 sat), a na Kaštelu u oba smjera. Izlazak osobnih i teretnih vozila pojačan je na Bajakovu. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti promjenljivo oblačno mjestimice s kišom ili pljuskovima s grmljavinom koji ponegdje mogu biti i izraženiji. Na Jadranu pretežno sunčano, a poslijepodne uz ponegdje jači razvoj oblaka mogući su pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27, na Jadranu od 28 do 33 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙