FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Festival Ultra na Poljudu završio bez izgreda

SPLIT, 14. srpnja 2013. (Hina) - Festival elektroničke glazbe Ultra Europe, koji se u petak i subotu održavao na stadionu Poljud u Splitu, završio je bez izgreda, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Oba koncerta su prošla mirno i nije bilo nikakve potrebe za policijskim uredovanjem, kazala je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske. Policija je tijekom sinoćnjeg koncerta zaplijenila drogu od jednog stranca i dva državljana Hrvatske, a četiri osobe privedene su zbog narušavanja javnog reda i mira.

Festival Ultra Europe u Splitu se održavao dva dana za redom - u petak i subotu od 16 do 5 sati, a nastupilo je 37 izvođača. Prema procjenama organizatora, na festivalu je sudjelovalo 35.000 posjetitelja iz 75 zemalja svijeta.

Na splitskoj 1800 kvadratnih metara velikoj pozornici među ostalim su nastupili Afrojack, Armin Vaan Buren, Avicii, Fedde Le Grandi, Knife Party, DJ-Adventure Club, Hard Rock Sofa, Summery James and Ryan Marciano i Jon Rundell, W&W i Danny Avila.

Danas se festival Ultra Europe "seli" na Hvar gdje će biti održan ekskluzivni tulum Ultra Beach na kojem će nastupiti trio iz Miamija - Brass Knuckles. Sve karte za koncerte rasprodane su u rekordnom roku, iako im je cijena iznosila vrtoglavih 450 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙