FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Miletić predstavio kandidate za njegove zamjenike u Puli

PULA, 26. travnja 2013.(Hina) - IDS-ov kandidat za gradonačelnika Pule Boris Miletić na današnjoj je konferenciji za novinare predstavio kandidate za zamjenike gradonačelnika Pule, dosadašnju pomoćnicu pročelnika odjela za društvene djelatnosti Elenu Puh Belci te u ime talijanske nacionalne zajednice Fabrizia Radina.

On je ujedno iznio osnovne smjernice programa "Za Pulu koja radi" koja ima osam točki koje se odnose na izgradnju nove Opće bolnice u Puli, poticanje zapošljavanje za jako gospodarstvo i nova radna mjesta, nastavak izgradnje Rive za povratak Pule moru, izgradnju kružnog toka u Šijani i četverotračne prometnice od Stancije Peličeti do Velog Vrha, izgradnje gradskog bazena za Pulu kao grad sporta i rekreacije, izgradnju studentskog kampusa za grad znanja, uređenje starogradske jezgre i gradskih fasada te na razvoj kulturnih projekata za Pulu koja živi 365 dana u godini.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Elena Puh Belci predstavila je svoj dosadašnji rad u gradskoj upravi koji se prvenstveno bazira na društvenim djelatnostima, s posebnim naglaskom na djecu i mlade.

Ustvrdivši kako je Talijanska Unija do sada uvijek podupirala IDS, Fabrizio Radin je kazao kako je talijanska nacionalna zajednica u IDS-u prepoznala onu snagu koja na lokalnoj razini priznaje, kako je rekao "njihovu konstruktivnu i konstitutivnu ulogu kao manjine na ovome području".

"U ovom slučaju pokušavam biti glasnogovornikom svih manjina Grada Pule, koje čine jednu četvrtinu cjelokupnog gradskog stanovništva", zaključio je Radin koji je i u dosadašnjem mandatu obnašao funkciju zamjenika gradonačelnika Pule.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙