FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 10. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim cestama u većem dijelu zemlje, kao i na dionicama gdje je magla. Zbog izlijevanja Kupe za sav promet zatvorena je državna cesta D36 na dionicama: Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, u mjestu Koritinja i Jamnica te između mjesta Karasi i Šišljavić, a u Karlovcu Obala Ivana Trnskog. Zbog poplavljenih kolnika zatvorene su županijska cesta ŽC3231 u mjestu Šibine i lokalna cesta 33086 u Skeli na području Gline. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno s mjestimičnom kišom, a sunčanih razdoblja bit će osobito sredinom dana i poslijepodne. Više oborina očekuje se u Gorskom kotaru i mjestimice na sjevernom Jadranu. Vjetar slab do umjeren većinom zapadni i jugozapadni, samo na južnom Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 11 do 17, a u gorju od 6 do 11 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙