FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 2. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra autocesta A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice i autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorene su samo za osobna vozila. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), a od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila). Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Istri i središnjoj Hrvatskoj. Ledena kiša otežava promet mjestimice u Gorskom kotaru na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Delnice i Vrbovsko. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na graničnom prijelazu Prezid. Trajekt na relaciji Valbiska-Lopar zbog loših vremenskih uvjeta prevozi samo osobna i dostavna vozila.

ZAGREB - Djelomice sunčano, razmjerno vjetrovito i većinom malo hladnije nego jučer. Povremeno će biti umjerene naoblake, a samo će se u gorskim krajevima još u dijelu prijepodneva zadržavati oblačno. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, pod Velebitom i ponegdje u Dalmaciji s olujnim udarima, navečer će oslabjeti. Najviša temperatura od 3 do 8, na Jadranu i u Zagori od 11 do 16 stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙