FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lista za Rijeku strogo će dijeliti politiku od struke

RIJEKA , 6. ožujka 2013. (Hina) - Strogo ćemo dijeli politiku od struke, građani neće morati biti članovi neke stranke da bi dobili posao, težit ćemo za uspostavljanjem nulte stope tolerancije, istaknuo je danas predsjednik političke stranke Lista za Rijeku Danko Švorinić.

Uvest ćemo standarde koji će kod odlučivanja vrednovati samo znanje, stručnost i potrebne reference, rekao je Švorinić na konferenciji za novinare.

Ustvrdio je da je politička korupcija rak rana Rijeke i Primorsko-goranske županije te da se jedino uvođenjem novih standarda mogu zaustaviti negativni gospodarski trendovi.

Prosperitet građana mora biti ispred bilo kakvih stranačkih i privatnih interesa, rekao je i naglasio da je prioritet Liste za Rijeku, "razmontirati SDP-ov model političke korupcije i političkog klijentelizma".

Švorinić je ocijenio da SDP nema nikakvog izbornog programa, da predizborne koalicije temelji na podjeli funkcija po stranačkom ključu, te da nema koalicijskog sporazuma koji bi odredio nositelje i rokove provedbe.

Sve to, za razliku od SDP-a, ima Lista za Rijeku, poručio je Švorinić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙