FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren sajam "Dani ljepote 2013."

ZAGREB, 1. ožujka 2013. (Hina) - Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone - "Dani ljepote 2013." otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu, a tijekom ovog vikenda s novitetima iz svijeta kozmetike predstavit će se 140 izlagača iz 15 zemalja.

Sajam je u ime zagrebačkog gradonačelnika otvorila Jelena Pavičić Vukičević, istaknuvši zadovoljstvo što se sve više stavlja naglasak na prirodnu kozmetiku i preparate.

Ustvrdila je da činjenica što manifestacija iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja znači da ima perspektivu.

Koordinatorica sajma Mirjana Lešković, ustvrdila je da sajam, koji se ove godine odvija na temu "Orijenta", nosi dašak proljeća te da zrači optimizmom. Istaknula je da ga karakterizira bogatstvo sadržaja i događanja te mnoštvo natjecanja, predavanja i edukativnih seminara.

Najavila je da će se danas održati natjecanje učenika 15 srednjih strukovnih škola u Hrvatskoj s temom "Ljepota Orijenta", a svoje vještine i kreativnost pokazat će u šminkanju, dizajniranju noktiju te u natjecanju za najboljeg frizera.

Između ostalog, ove godine održat će se i Prvo međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica, zatim natjecanje za Najbolje dizajnere noktiju za profesionalce te 5. Zlatni ruž - natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Novitet sajma je Pop up store, mjesto gdje se mogu povoljno kupiti i razgledati originalni i unikatni proizvodi hrvatskih kreativaca, dizajnera, akademskih umjetnika i arhitekata, koji posjetiteljima nude raznolik asortiman modnih dodataka, poput ogrlica, naušnica, prstenja i torbi, ali i upečatljivih dekorativnih detalja za interijere, poput fotografija na platnu, dekorativnih tapeta, namještaja i slika.

Na sajmu sudjeluje dvadesetak dizajnera među kojima su i ViLe, DaVida´s, Milushka, Mirna Berend, Fiu Fiu, Chantal, Nice Mice, Udruga Mjed.

Make up artistica Maja Renić vodit će radionicu Mala škola šminkanja.

Posjetitelji sajma moći će se, između ostalog moći upoznati s novitetima svjetskih imena iz mineralne kozmetike "Youngblood", "Gio minerals" i "Nilens Jord", proizvodima za njegu kose na bazi keratina "Diora Professionnel" te proizvodima s agavinim uljem tvrtke "Agadir". Bit će predstavljeni i proizvodi za obnovu trepavica, obrva i kose te proizvodi francuske kozmetičke marke "Matis Paris".

Sajam Dani ljepote otvoren je do 3. ožujka od 10 do 19 sati, a namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙