FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: Dani ljepote od 1. do 3. ožujka

ZAGREB, 27. veljače 2013. (Hina) - Na Danima ljepote, koji će se na Zagrebačkom velesajmu održati od 1. do 3. ožujka, nastupit će 140 izlagača iz 15 zemalja, rekla je na današnjoj konferenciji za novinare koordinatorica sajma Mirjana Lešković.

Ističući kako na Danima ljepote svake godine sudjeluje sve više izlagača i posjetitelja, Lešković je rekla da će posjetitelji tog sajma doznati novosti u šminkanju i oblikovanju frizura te nove trendove u dizajnu noktiju i tretmane u njezi tijela.

Dodala je kako je sajam namijenjen profesionalcima vezanim uz kozmetiku - proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, uređaja, opreme i pribora za kozmetičke i frizerske salone, ali i edukatorima i rekreativcima koji se brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakidašnjim vježbanjem.

Lešković je rekla i da će se prvog dana održati natjecanje učenika 15 srednjih škola u Hrvatskoj s temom "Ljepota Orijenta", a pokazat će svoje vještine i kreativnost u šminkanju, dizajniranju noktiju te u natjecanju za najboljeg frizera. Osim toga, ove godine održat će se i Prvo međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica.

Predstavljajući "Bahlen Beauty" kozmetiku, Katarina Bekić-Vujčić rekla je da će se posjetitelji sajma moći upoznati s novitetima svjetskih imena iz mineralne kozmetike "Youngblood", "Gio minerals" i "Nilens Jord", proizvodima za njegu kose na bazi keratina "Diora Professionnel" te proizvodima s agavinim uljem tvrtke "Agadir". Bit će predstavljeni i proizvodi za obnovu trepavica, obrva i kose te proizvodi francuske kozmetičke marke "Matis Paris".

Bekić-Vujčić rekla je da je "Bahlen Beauty" na Danima ljepote organizirao i malu školu šminkanja i mineralnog šminkanja koju će voditi Maja Renić. Također, gošća iz SAD-a posjetiteljima će predstaviti novosti iz keratinske terapije.

Nikolina Tkalčec-Tintor iz "Nardus N.T." d.o.o rekla je da će ta tvrtka predstaviti proizvode za prirodnu njegu ruku, tijela i stopala, najnovije tretmane detoksikacije te najnoviju generaciju profesionalnih lakova za nokte s trostrukom pigmentacijom i tretmane manikure i pedikure.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙