FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veliki odaziv poslovnoj radionici HTZ-a u Šangaju

ZAGREB, 25. travnja 2012. (Hina) - Hrvatska i slovenska turistička zajednica pod motom "Otkrij Hrvatsku - Osjeti Sloveniju" predstavile su turističke ponude svojih zemalja na poslovnoj radionici u Šangaju u Kini, kojoj se odazvalo više od 90 predstavnika kineske turističke branše, izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Radionica je u Šangaju održana 23. travnja, a kineski su sudionici, kako ističu iz HTZ-a, iskazali veliko zanimanje za suradnju sa hrvatskim i slovenskim turističkim predstavnicima.

Uz predstavnike turističkih organizacija iz Hrvatske i Slovenije u informiranju o turističkim ponudama dvije zemlje sudjelovali su hrvatski i slovenski konzuli u Kini.

Radionici je prethodila prezentacija predstavnika CBN-a (China Business Network: "Bring the world to China and take Chinese to the world") u kojoj su hrvatskim i slovenskim turističkim djelatnicima predstavljene smjernice o načinu i pravilima poslovanja s kineskim agentima, poslovnim običajima u Kini te druge važne informacije koje su korisne za svakoga tko želi raditi na tom tržištu.

S obzirom na uspjeh te radionice dogovoreno je i da se slično ponovi iduće godine i u Pekingu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙